MÅNADENS FOTOGRAF
april 2018
Ingvar Åslund

Ingvar Åslund (pdf)

ingvar.gopa@telia.com

Bor i Falun

Vid min pensionering köpte jag min första digitala kamera en Nikon D60. Via min gode vän Olle, kollega till Ragnar, så fick jag rådet att bli medlem i GFK vilket jag aldrig ångrat och där fått lärt mig mycket av alla duktiga fotografer som generöst delat med sig av sina kunskaper och även får deltaga i en fin gemenskap.

 

Stora fotohändelser är att varit i Gambia 2 ggr som volontär och fotat hjälparbete och fadderbarn, o VM i Falun 2015 och Skidspelen 2016 2017 2018 och Draghunds SM 2017.

Mina Favoritmotiv är Natur Tävlingar Gatubilder mm

Alla årstider är spännande men sommaren på Gotland är favoriten.

Nikon 750 och 800 med favoritobjektiv 24-70 och 70-200 och bildbehandling numera Light Room tack vare Persings envishet.

Och jag utmanar Lisskulla Kiltäpp

En mötesplats för alla med bildintresse